Stilstand is achteruitgang, ondernemers en talenten willen juist vooruit. 
En door vooruit te denken kom je verder!


De wereld is volop in beweging en veranderingen volgen elkaar snel op.  Dit is voor de accountancy wereld niet anders. Er liggen veel uitdagingen op ons pad. Denk aan strengere wet- en regelgeving, constant forse IT investeringen, inspelen op klantbehoeftes en last but not least de nog steeds zeer krappe arbeidsmarkt.

Wij gaan deze uitdagingen graag aan en hebben er daarom voor gekozen een samenwerkingsverband met de PIA Group aan te gaan. Onlangs hebben Frans en Jan en de aandeelhouders van PIA met het plaatsen van hun handtekeningen de beoogde samenwerking beklonken.

 

PIA GROUP


PIA Group is een toonaangevende speler in de MKB accountancy en adviesmarkt in Nederland en België, die gelooft in schaalvergroting in combinatie met de kracht van lokale kantoren met hun eigen signature.

Door onze krachten te bundelen en samen te werken in een groter geheel, zijn we nog beter in staat de genoemde uitdagingen het hoofd te bieden en versneld stappen te zetten in verdere professionalisering en innovatie. Wij blijven hierdoor een attractieve werkgever, zodat we de juiste mensen aan onze organisatie kunnen blijven verbinden. En op deze manier waarborgen we dezelfde kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, die je van ons gewend bent.

COOSTER BLIJFT VOORAL GEWOON COOSTER

Daarbij blijft ons eigen DNA behouden en dat is iets waar wij, en jij waarschijnlijk ook, veel waarde aan hechten. Het koesteren van onze relaties blijft op nummer 1 staan. 

Cooster blijft dus Cooster, maar samen zijn we klaar voor de toekomst. 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.
Of wil je meer weten over PIA, neem dan een kijkje op hun website https://pianederland.nl/
 

Recente items

Blijf op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent financiën en accountancy?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.