Je loonadministratie gekoesterd!

Loonadministratie

Zonder personeel komt elk bedrijf stil te staan, al heb je er soms ook genoeg mee te stellen. Maar personeel is er altijd. In goede en in slechte tijden. Dan wil je je geen zorgen maken over een juiste verwerking van alle lief en leed, wijzigingen in wet- en regelgeving en overige mutaties in de loonadministratie. Wij kunnen je daarin volledig ontzorgen op een manier die voor jou het meest prettig en/of praktisch is.

Volledig online

Je levert online aan en wij verstrekken alle relevante informatie eveneens online via onze portal. Je medewerkers raadplegen hun loonstrook eveneens online, via werknemersloket (filmpje). Indien gewenst zelfs zonder apart in te loggen, maar rechtstreeks via zijn of haar eigen bankafschrift in Telebankieren. Dat voorkomt niet alleen een hoop papierwerk, het biedt ook de mogelijkheid om je te profileren als een moderne werkgever.


Traditionele verwerking

De loonadministratie volledig op papier is natuur ook nog steeds een mogelijkheid. Dat is voor sommige mensen wel zo prettig. Maar een tussenvorm tussen volledig online en traditioneel op papier is ook een optie. Alles is mogelijk. En jij bepaalt!’

De coaches van Cooster beschikken over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie en bijkomende advisering. Zo zijn wij lid van het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA). Wij adviseren je graag over salarisverwerking in het algemeen, maar zijn ook op de hoogte van de nieuwste regelingen. Dan hoef jij je daar niet druk om te maken. Dat doen wij wel.

Vooraf maken wij heldere afspraken over:

  • aanleveren (tijdstip en wijze) van mutaties;
  • oplevering (tijdstip en wijze) van loonadministratie door ons;
  • tarief per loonstrook per periode;
  • aanvullende kosten (bijvoorbeeld het aanmaken van nieuwe medewerkers, pro forma berekeningen, overige advisering);

Lijkt het je prettig om je geen zorgen meer te hoeven maken over de loonadministratie? Neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met Cooster op. Dit kan via telefoonnummer 0342 425 842email of kom eens langs op kantoor in Barneveld of Bilthoven voor een demo en een kop koffie.

Kom in contact

Meer weten? Benieuwd naar onze kunsten?
Neem dan vandaag nog contact op met onze professional op dit gebied

Petra van den Brink

Contact

Gerelateerde items