Maak kennis met een financieringsvormen

Financiering

Cooster begeleidt en adviseert ondernemers bij hun bedrijfsfinancieringen. Ons uitgebreide netwerk geeft jou toegang tot de vele bronnen van geld die er zijn. Heb je werkkapitaal nodig om te ondernemen? Wil je extra kapitaal aantrekken voor investeringen en groei? Of wil je bestaande leningen tegen gunstigere voorwaarden herfinancieren? Optimalisatie van jouw financieringsstructuur,  Cooster helpt jou daar graag bij!

Naast de traditionele bronnen is er een realtief nieuwe bron die wat minder voor de hand ligt namelijk crowdfunding. Crowdfunding heeft al veel ondernemers op weg geholpen, maar hoe pak je zoiets op de juiste manier aan? Cooster kent inmiddels de ins en outs van deze nieuwe manier van financieren en ondersteunt je graag tijdens dit traject en erna.

Cooster heeft met enkele relaties goede ervaringen opgedaan met crowdfunding via Collin Crowdfund. Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin. Waar mogelijk en opportuun werkt Collin daarbij samen met onder andere banken, bedrijfskundig adviesbureaus en accountants. Om zowel de investeerder als de ondernemer optimaal succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo werkt Collin met ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemer begeleiden in het proces. Ook na realisatie van de lening coördineert de Crowdfund Coach de uitwisseling van informatie tussen de ondernemer en de investeerders die de lening verzorgden. 

Kom in contact

Meer weten? Benieuwd naar onze kunsten?
Neem dan vandaag nog contact op met onze professional op dit gebied

Jan van Leeuwen

Contact

Gerelateerde items