Waarom een SRA-kantoor?

sra

SRA. Thuis in uw branche.

Bij een SRA-kantoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Een kantoor dat meebeweegt met de bedrijfseconomische ontwikkelingen. Feeling heeft met het ondernemersklimaat. En beschikt over een breed netwerk en kennis van uw branche. Bij u in de regio én daarbuiten!  

Mkb-specialist en meer

Als ondernemer bent u bij het SRA-kantoor op de juiste plek. Of u nu een dga bent, een eenmanszaak, familiebedrijf of een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen. Ook als vereniging, stichting of gemeente bent u bij het SRA-kantoor aan het goede adres.

Gecertificeerde kwaliteit

Het SRA-kantoor wordt door meerdere partijen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, kennis en deskundigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

Brede dienstverlening

Of het nu gaat om het samenstellen of de controle van uw jaarrekening, fiscale en juridische adviezen, financieringsaanvragen, fusie- en overnametrajecten, HR-zaken en vele andere vraagstukken, de SRA-adviseur heeft alle expertise in huis. Of heeft de juiste contacten. Hierdoor is een SRA-kantoor zoveel meer dan een administratiekantoor.

Persoonlijk en duurzaam contact

Het SRA-accountantskantoor wil u als persoon en als ondernemer beter leren kennen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw bedrijf. De SRA-adviseur streeft namelijk altijd naar een duurzame relatie. Daarbij, hij spreekt uw taal, denkt met u mee en snapt uw vraagstukken. Hij is immers zelf ook ondernemer.

Kennis van uw branche

De SRA-adviseur kan via de SRA Branche-in-Zicht-database beschikken over een enorme hoeveelheid data en kennis van tal van branches. Hiermee kan hij uw bedrijf benchmarken, een vergelijkende data-analyse uitvoeren en u gericht adviseren. U weet waar u staat in uw branche.

Lokaal, regionaal, landelijk én internationaal

De SRA-adviseur heeft kennis van de lokale markt en het regionale ondernemersklimaat en beschikt over het juiste netwerk. Doet u zaken over grens? Via SRA-International kan het kantoor beschikken over internationale kennis en een internationaal netwerk.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent financiën en accountancy?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.