Wie is Cooster?

Historie

In een decennium tijd is al veel bereikt, maar bij elke stap die Cooster zet stellen we ons telkens weer dezelfde vraag: hoe kunnen we onszelf én het contact met de klant nog verder verbeteren? Zo werken we sinds 2008. En zo zullen we dat blijven doen!

 • Het begin van Cooster

  Frans Hazekamp en Jan van Leeuwen besluiten in 2008 om samen een accountantskantoor te starten. De beide accountants werken tot die tijd bij Deloitte, maar als dit kantoor de vestiging in Barneveld wil sluiten, zien de twee een kans. Ze nemen het kantoor over, maar kiezen daarbij voor een aanpak die anders is dan gebruikelijk in de accountancy. Geen standaard, zakelijke uitstraling, maar professioneel, praktisch en vooral persoonlijk. De naam wordt Cooster, spreek uit als Koester. Bij Cooster gaat het namelijk om de mens, en die willen we koesteren.

 • Wta-vergunning

  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) verleent Cooster een Wta-vergunning. Op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties mag Cooster sindsdien wettelijke controles verrichten.

 • Overname Van Steeg

  Cooster neemt Administratiekantoor Van Steeg uit Voorthuizen over. Beide partijen hechten veel waarde aan persoonlijke klantrelaties. De samenwerking stemt beide dan ook vanaf het begin zeer tevreden.

 • Een tweede vestiging

  De tweede vestiging van Cooster is een feit. Frans Hazekamp vestigt zich met zijn team in Bilthoven om dichter bij de Cooster-klanten in deze regio te zijn. In Bilthoven zijn wij gevestigd in het karakteristieke pand “Rustoord” aan de Soestdijkseweg Zuid.

 • Opnieuw een overname

  Opnieuw een overname. Het Utrechtse AccountantsTEAM gaat verder onder de vlag van Cooster. Zo kan de vestiging in Bilthoven verder groeien.

 • Finance Professionals

  Cooster Finance Professionals ziet het levenslicht. Deze nieuwe tak van Cooster houdt zich bezig met de werving & selectie en detachering van finance professionals op elk niveau. MKB-ondernemers in Midden Nederland doen sindsdien regelmatig een beroep op Cooster Finance Professionals om hun financiële vacatures in te vullen.

 • Verhuizing naar het Notarishuys

  Sfeervoller, toegankelijker en persoonlijker. Dat is het Notarishuys in het centrum van Barneveld dat met Cooster een nieuwe bewoner heeft gekregen. Aan het Torenplein 25-27 is iedereen vanaf augustus 2019 van harte welkom!

 • Aansluiting PIA Group

  PIA Group is een toonaangevende speler in de MKB accountancy en adviesmarkt in Nederland en België, die gelooft in schaalvergroting in combinatie met de kracht van lokale kantoren met hun eigen signature.

Dit is waar we voor staan

Ondernemers hebben steeds vaker behoefte aan een breder georiënteerde adviseur. Een ‘coach’, die niet alleen adviseert over financiële zaken, maar die ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zowel zakelijk als persoonlijk oogpunt. Die coach, dat zijn wij. Want wie vanaf de zijlijn met vakkundigheid en ervaring het speelveld bekijkt, ziet het vaak net iets beter dan de spelers zelf. Toch?

Onze strategie?

Het koesteren van een scherpe visie. Onze focus ligt op kwaliteit en inhoud, zowel in het handelen als in de benadering. Hierdoor krijg je een perfect verzorgde vertaling van jouw behoeften. Dat zijn coaching accountants. Dat is Cooster. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met ondernemen. Terwijl wij de essentiële in- en aanvullingen geven op de juridische, fiscale, financiële- en belastingzaken, allemaal vanuit jouw gedachte.

Vanuit die gedachte hebben wij een identiteit weten neer te zetten die wordt gekenmerkt door een proactieve houding gekoppeld aan een grote werklust, gedreven door passie en met gedegen kennis van zaken. Dit is onze kracht voor het opbouwen en behouden van duurzame relaties.

Cooster gaat er voor om het maximale uit de klant, zijn klanten en zijn onderneming te halen. Op een toegewijde, opbouwende en professionele wijze. Ons missie is dan ook om transparantie te creëren in onze aangeboden diensten en de manier waarop wij met onze klanten communiceren. Zo worden voor jou de zaken een stuk overzichtelijker. Wij hebben dus dezelfde doelen als jij. Daar heb je een coach voor.

Kom in contact

Meer weten? Benieuwd naar onze kunsten?
Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact

Vacatures

Cooster groeit en zoekt uitbreiding. Niet met personeel, maar met personalities. Want een unieke aanpak kan alleen met unieke mensen.

Vacatures

Onze specialisten

Ahmed el Mabhouh
Arend van Westerneng
Aris van Tuijl
Bianca van Beek
Carla van Leeuwen
Conny Timmerman
Demi Soerdien
Evelien de Vries
Feras Aref
Frans Hazekamp
Geert-Jan van Middendorp
Gijs Pirée
Graham van der Ham
Hans Oppenhuizen
Helma van de Bunt
Jan van Leeuwen
Jos van Putten
Liesbeth Maat
Monique Bronkhorst
Petra van 't Land
Petra van den Brink
Robin van der Tweel
Sjoukje Feenstra

De kunsten van Cooster