Administratieve ondersteuning wordt lastenverlichting

Administratieve ondersteuning

Het voeren van een administratie hoeft niet moeilijk te zijn en het mag ook niet te veel tijd kosten. Dat spreekt wat ons betreft voor zich. Een ondernemer kan zijn tijd immers vaak veel nuttiger gebruiken door aan zijn onderneming te werken. Het voeren van een ‘deugdelijke’ administratie is echter wel een vereiste. Wij nemen je graag het werk uit handen en dat kan op veel verschillende manieren.

In het uiterste geval boeken wij de volledige administratie voor je. Wij doen dit afhankelijk van jouw wensen eens per maand of kwartaal; bij ons op kantoor of bij jou op het bedrijf.

Voer je zelf de financiële administratie? Dan helpen wij je daar ook graag bij. Door slim na te denken over de inrichting van je administratie zijn er efficientie voordelen te behalen en kan veel dubbel werk worden voorkomen. Efficientie voordelen kunnen zijn het automatisch aanmaken van betalingsopdrachten, het inlezen van bankafschriften, het inlezen van verkoopfacturen en het inlezen van kassa administraties. Dit is een indicatie van wat mogelijk is, maar dit is zeker niet limitatief. Wij wisselen hier graag eens met je van gedachten over. Wie weet kan een kleine investering hierin je al een aanzienlijke, terugkerende tijdsbesparing opleveren.

Heb je de administratie al zo efficiënt als mogelijk ingericht? Dan is het prettig om gedurende een boekjaar te weten dat je ook op de goede weg bent. Ook hierbij zijn wij je graag van dienst. Bij veel klanten maken wij eens per kwartaal een afspraak voor een dag(deel) om de administratie te beoordelen en de puntjes op de i te zetten. Zo voorkom je wellicht verrassingen na afloop van een boekjaar. Door gebruik te maken van onze online dienstverlening is het zelfs mogelijk je bij te staan terwijl je zelf met de administratie aan het werk bent.

Heb je tijdelijk behoefte aan administratieve bijstand als gevolg van langdurige ziekte en/of verlof? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze mensen zijn zeer bekwaam in het voeren van jouw administratie. Door eerder opgedane ervaringen kunnen wij met bijna elk modern financieel pakket werken. Daarnaast werken wij hierin intensief samen met onze zusteronderneming Cooster finance professionals.

 


Cooster is Exact Online specialist. Wij zijn ook alszodanig door Exact gecertificeerd. Zowel ons kantoor in Barneveld als Bilthoven

Kom in contact

Meer weten? Benieuwd naar onze kunsten?
Neem dan vandaag nog contact op met onze professional op dit gebied

Carla van Leeuwen

Contact

Gerelateerde items