11 september 2023 — 1 minuut

Verrekening vorderingen met salaris bij vertrek - niet altijd toegestaan - wat wel?

Leaseauto: alles wat je moet weten

Bril

Als werknemer kan het voorkomen dat je gebruikmaakt van een leaseauto. Het kan echter gebeuren dat er discussie ontstaat over het gebruik ervan en de eventuele schade die ermee gepaard gaat. In dit artikel vind je alle relevante informatie over leaseauto's en hoe je hiermee om moet gaan.

Kan je salaris verrekend worden met de kosten?

Het kan voorkomen dat er conflicten ontstaan tussen werkgevers en werknemers over het salaris en eventuele schulden. Zo kan het voorkomen dat je salaris niet volledig wordt uitbetaald. Maar kan de werkgever deze schuld verrekenen met je salaris? In dit artikel lees je hier meer over.

Belangrijke punten bij verrekening

Als werknemer heb je een aantal rechten en plichten als het gaat om verrekening van kosten. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van je rechten en wat wel en niet verrekend mag worden. In dit artikel worden de belangrijkste punten rondom verrekening uitgelegd.

Wanneer mag er verrekend worden?

Verrekening van kosten kan alleen onder bepaalde voorwaarden plaatsvinden. Het is belangrijk om te weten in welke situaties verrekening door de werkgever is toegestaan. In dit artikel vind je een overzicht van de situaties waarin verrekening is toegestaan.

Meer informatie over verrekening van kosten en andere relevante onderwerpen vind je op onze website.

Recente items

Blijf op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent financiën en accountancy?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.