02 oktober 2023 — 1 minuut

Ontvang nu cybersubsidie voor jouw kleine bedrijf bij 'Mijn Cyberweerbare zaak'!

Wat en hoeveel?

Privacy

Onder deze subsidieregeling vallen bijvoorbeeld het opzetten van back-ups, het gebruik van een wachtwoordmanager en het laten uitvoeren van een risico-inventarisatie. Je kunt gebruik maken van een subsidie die 50% van de kosten vergoedt die een IT-serviceprovider in rekening brengt, met een maximum van € 1.250 per aanvrager. Je kunt slechts één keer een beroep doen op deze subsidie. Het Digital Trust Center heeft op dit moment € 300.000 beschikbaar gesteld.

Advies, aanbod en subsidie in 3 stappen

Stap 1 is om te bepalen waar de cyberveiligheid van jouw bedrijf tekortschiet. Met behulp van de CyberVeilig Check kun je binnen tien minuten jouw eigen actielijst (PDF) opstellen met de benodigde cybermaatregelen. Stap 2 is om een leverancier van IT-beveiligingsdiensten te benaderen die je kan ondersteunen bij één of meerdere maatregelen op de actielijst. Stap 3 bestaat uit het aanvragen van de subsidie en het uploaden van de actielijst en offerte(s) bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Aanvragen van 2 oktober tot 1 november

Je kunt deze investeringssubsidie aanvragen van 2 oktober tot 1 november 2023, 17.00 uur. Het beschikbare subsidiebudget voor "Mijn Cyberweerbare Zaak" bedraagt € 300.000 en wordt op volgorde van binnenkomst van aanvragen verdeeld totdat het budget op is.

Meer informatie over "Mijn weerbare zaak" is hier te vinden.

Recente items

Blijf op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent financiën en accountancy?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.